Verleiding

VerleidingVerleiding
Geschreven door Erin Watt
Series: De royals #1
Andere boeken in deze serie: Verraad, Geheimen
Uitgegeven door De fontein | mei 2017
Genres: New adult
Pages: 352
Goodreads
five-stars

De 17-jarige Ella is een echte overlever: met dubieuze baantjes -stripteasedanseres - knoopt ze sinds haar moeders overlijden de eindjes aan elkaar. Ella is vastbesloten haar leven op orde te krijgen.
Dan verschijnt Callum, de puissant rijke vader van 5 onweerstaanbare zoons. Ook Callum is vastbesloten: hij wil Ella uit haar armoede verlossen.
Ella besluit op Callums landgoed in te trekken, waar haar een gemengde ontvangst wacht: haat en liefde wisselen elkaar af. Krijgt Ella haar leven ooit op orde?

Hallo New Adult liefhebbers. Als groot liefhebber van het New Adult genre ben ik zo blij dat uitgeverij De Fontein ervoor gekozen heeft om Verleiding uit te geven. Ik geef toe dat ik sinds kort dit boek pas ken, maar dat betekent niet dat de voorpret minder leuk is. Ja dit is een must read voor elke liefhebber van het New Adult genre.

Maak kennis met de 17-jarige Ella. Ella doet er sinds het overlijden van haar moeder alles aan om geld te verdienen. Zo werkt ze als striptease danseres. Ze werkt hard totdat Callum Royal in haar leven komt en haar in huis neemt. Callum is de voogd van Ella en zorgt ervoor dat ze goed terecht komt.

Wanneer Ella bij Callum, en zijn vijf zoons, intrekt voel ik de spanning al hangen. De vijf jongens weten van Ella’s achtergrond en trekken zo hun conclusies. Het duurt niet lang voordat iedereen op Ella’s nieuwe school ook van haar achtergrond af weten. Wat Erin Watt ons hier wilt laten zien is dat je niet te snel conclusies mag trekken. Ella is dan wel striptease danseres geweest maar dit hoeft niet te betekenen dat ze een slet of een hoer is, waar iedereen dan meteen vanuit gaat.

Verleiding is zo’n ontzettend leuk boek. Ik kan me al die keren dat ik hardop aan het lachen was. Maar ondertussen komen er allerlei serieuze onderwerpen, als gokken en verslavingen aan bod. De combinatie tussen de serieuze onderwerpen en hoe de humor erin verwerkt is, is geweldig.

Verleiding heeft aardig wat sexy scene’s erin verwerkt. Jeetje wat kreeg ik het soms warm, ook al gebeurde er niks. Want Reed is zo ontzettend sexy. Ik kreeg het warm van hem als hij alleen al zijn mond open deed. Oeps geval insta love? Maar daar blijft het niet bij.

Verleiding is het perfecte boek om mee in je koffer te nemen. Maakt niet uit of je een dagje weg gaat naar het strand, pas dan wel op dat niemand mee leest want dan kan het awkward worden, of gewoon op vakantie. Verleiding moet echt mee voor een onvergetelijke ervaring.


Geef een reactie

CommentLuv badge