Verraad

VerraadVerraad
Geschreven door Erin Watt
Series: De Royals #2
Andere boeken in deze serie: Verleiding, Geheimen
Uitgegeven door De fontein | 31 oktober 2017
Genres: Contemporary, Young Adult
Pages: 351
Goodreads
four-stars

De Royals – Verraad is het tweede deel in de verslavende en passionele serie De Royals, van de New York Times-bestsellerauteur Erin Watt. Een vleugje Vijftig tinten grijs voor jongeren.

Reed Royal heeft alles: looks, status, geld. De rijke meiden op zijn eliteschool staan in de rij voor hem, maar sinds Ella in zijn leven is, interesseren die hem niet meer. Ella is anders: zij laat zich niet inpakken door een giga landhuis en geld. Reed gaat voor haar door het vuur. Wanneer hij een domme fout maakt en Ella wegjaagt, stort zijn rijkeluisleventje in. Hij moet en zal haar vinden; alleen met haar kan Reed zijn leven vol geheimen en verraad achter zich laten.

Deel een uit de serie De Royals was gewoon weg verslavend. Toen ik die uit had wist ik het meteen: ik wil deze serie het liefst in een keer verslinden. Helaas duurde het even voordat boek twee verscheen. Maar dat wachten was het waard.

Ella, Reed en de Royals zijn terug. Maar een fout is genoeg om Ella weg te jagen. Reed gaat achter haar aan maar zijn perfecte leven staat op instorten. Kan hij alles nog bij elkaar krijgen?

Boek een was ronduit verslavend. Nu had ik dat wat minder. Het verhaal leek nu wat meer ongeloofwaardig dan deel een. Vooral als je naar Ella kijkt. Ze heeft altijd het perfecte weerwoord, ze krijgt alles wat haar hart begeert en een rijkdom waar geen einde aan komt. Ik stoorde mij daar een klein beetje aan.

Maar het perspectief van Reed maakte een hele hoop goed. Want damn hier wachtte ik dus op. Ik had dit eigenlijk al eerder willen zien. Nu ik Verraad uit heb wil ik alleen nog maar het perspectief van Easton erbij. Ik ben hem nu alleen maar meer gaan waarderen.

Waar ik deel een nog wel redelijk Young Adult vond is dat nu wel wat meer weg. Maar als je naar Ella en Reed kijkt is wel het Young Adult. Ik kan dan ook alleen maar zeggen: jonge lezers dit is misschien niet zo geschikt. Maar ik heb er heel erg van genoten. Er kan voor mij geen genoeg aan komen.

Het einde van Verraad zit wel vol met cliffhangers zeg. Niet normaal. De ene op de andere verassing komt aan het licht. Maar die laatste. Dat is pas een wat de f… Kom maar door met boek drie, want ik wil zo snel mogelijk door.


Geef een reactie

CommentLuv badge