Vertrouw me

Vertrouw meVertrouw me
Geschreven door Tahereh Mafi
Series: Touching Juliette #3
Andere boeken in deze serie: Breek me
Uitgegeven door Blossom Books | 17 maart 2014
Genres: Dystopian, Young Adult
Pages: 413
Goodreads
five-stars

Het langverwachte laatste deel in de Touching Juliette-trilogie! Juliette is terug, en vastbesloten om te vechten.

Als Omega Point wordt vernietigd, weet Juliette niet of haar vrienden en de andere rebellen nog leven. Ook Adam lijkt verdwenen. Om het Herstel voor eens en altijd te vernietigen, is ze nu afhankelijk van Warner. De enige persoon van wie ze nooit had gedacht hem te kunnen vertrouwen, maar wel degene die haar leven redde. Warner is bereid Juliette te helpen – maar wat wil hij daarvoor terug?

Na Breek me wilde ik maar een ding: meteen door met Vertrouw me. Ik weet niet hoe ik dit de eerste keer overleefd heb, het wachten totdat je eindelijk het laatste deel kan lezen.

Het einde van Breek me was hartverscheurend. Juliette werd neergeschoten door Anderson en hij verlaat het gebouw. Niet wetende of Juliette nog leeft. Vanuit dit punt wordt Juliette sterker ze heeft maar een doel: Anderson vermoorden en zelf de opperbevelhebber van Noord – Amerika worden.

Juliette is in Vertrouw me gegroeid. Je ziet nu een sterke jonge vrouw voor je staan. Iets wat je niet in deel een, Vrees Me, zag. Ik ben hier heel erg over te spreken.

Tijdens het lezen van Vertrouw me vond ik Kenji steeds leuker worden en Warner steeds minder. Ik weet niet wat ik nu opeens tegen Warner heb. Niet dat Adam zo veel beter is. Ik ben hierover gewoon een beetje in de war, nog steeds.

Ik vind Vertrouw me denk ik wel het leukste boek uit de hele serie. Er komt zo veel samen in dit boek. Daarnaast is het spannend. Vertrouw me heeft eigenlijk alles wat een goed boek nodig heeft en het heeft Kenji.

Vertrouw me is een zeer waardig einde aan de Touching Juliette trilogie. Hoewel de serie verder gaat met Heel me, Restore me, zal het toch anders zijn. Ik ben er heel erg nieuwsgierig naar. Vooral ben ik nieuwsgierig naar waar het verhaal verder gaat.


Geef een reactie

CommentLuv badge