Verwacht in maart

Hallo maart. Stiekem ben ik best wel blij dat wij februari afgerond hebben. Begrijp mij niet verkeerd maar ik hoop met een nieuwe maand een eind te maken aan mijn lees dip. Een nieuwe maand betekent nieuwe kansen en natuurlijk nieuwe boeken. Voor dat laatste ben je hier op het juiste adres.

Geheimen van Erin Watt
De Royals – Geheimen is het derde deel in de verslavende en passionele serie De Royals, vanNew York Times-bestsellerauteur Erin Watt. Een vleugje Vijftig tinten grijs voor jongeren van 15 jaar en ouder.

Ella heeft haar hart verloren aan Reed, de aantrekkelijke bad boy van de steenrijke familie Royal. Ondanks al zijn rotstreken gelooft ze in hem. Maar zelfs voor overlever Ella zijn de problemen van Reed en zijn vier broers op zijn zachtst gezegd een uitdaging.

Reed gaat voor Ella door het vuur. Maar om zijn eigen leven en daarmee dat van Ella te redden, moet hij zijn dubieuze verleden achter zich zien te laten. Kan hij dat? En lukt het hen om de geheimen van hun families voor eens en voor altijd te ontrafelen?

Oh yes de Royals gaat eindelijk verder. Ik ben zo benieuwd waar het verhaal nu weer heen gaat. Ik heb wel lang genoeg gewacht op deze parel.
Geheimen wordt op 13 maart verwacht

Obsidio van Amie Kaufman en Jay Kirstoff
Kady, Ezra, Hanna, and Nik narrowly escaped with their lives from the attacks on Heimdall station and now find themselves crammed with 2,000 refugees on the container ship, Mao. With the jump station destroyed and their resources scarce, the only option is to return to Kerenza—but who knows what they’ll find seven months after the invasion?

Meanwhile, Kady’s cousin, Asha, survived the initial BeiTech assault and has joined Kerenza’s ragtag underground resistance. When Rhys—an old flame from Asha’s past—reappears on Kerenza, the two find themselves on opposite sides of the conflict.

With time running out, a final battle will be waged on land and in space, heros will fall, and hearts will be broken.

Als er een boek is waar ik zo naar uit kijk dan is het wel Obsidio. Na Gemina moet en zal ik Obsidio zo snel mogelijk lezen.
Obsidio wordt op 13 maart verwacht

Schaduwzwart van Sebastian de Castell
Na het overweldigende eerste deel, verschijnt nu het tweede deel uit de magische Spellslinger-serie.

Vier maanden nadat Kellen zijn bevolking is ontvlucht, blijkt hij nog slechter te zijn in overleven als vogelvrijverklaarde dan als magiër. En dat zijn enige bondgenoten een opschepperige kaartspeler en een stelende eekhoornkat zijn, helpt ook niet al mee.
Dan ontmoet hij Seneira, een geblinddoekt meisje dat niet blind is. Haar geheimen betrekken Kellen bij een samenzwering van magie, chantage en moord. Het is aan Kellen om de magiër te vinden die verantwoordelijk is voor de slachtoffers van deze mystieke plaag, beter bekend als het schaduwzwart… Kan hij op zijn verstand vertrouwen om in leven te blijven in het land van de Zeven Zanden?

Na Vogelvrij was ik best wel benieuwd naar Schaduwzwart geworden. Is het al 15 maart en kunnen wij al van dit boek genieten?
Schaduwzwart wordt op 15 maart verwacht

Bloed en beenderen van Tomi Adeyemi
Ooit leefden er in Orïsha mensen met magische krachten. Tot een wrede koning besloot de magi, een minderheid met donkere huid en zilverwitte haren, te
vervolgen. Zélie kan zich de nacht dat ze toe moest kijken hoe de handlangers van de koning haar moeder ophingen nog levendig herinneren. Sindsdien is magie een doodzonde en een donkere huid iets om op neer te
kijken.
Tien jaar later krijgt Zélie de kans om de magie terug te brengen naar Orïsha. Met de hulp van een prinses op de vlucht, moet ze uit handen zien te blijven van Inan, de kroonprins, die vastbesloten is de magie nu voorgoed uit te bannen.
Gevaar ligt overal op de loer in Orïsha, maar het grootste gevaar schuilt misschien nog wel in haar groeiende gevoelens voor de vijand…

Vanaf het moment dat ik wist waar Bloed en Beenderen over ging wist ik het: ik moet dit boek lezen. Het lijkt mij zo anders dan alle andere Young Adult boeken die nu al op de markt zijn.
Bloed en beenderen wordt op 20 maart verwacht

Snitch van Margje Woodrow
Snitch is een realistische jeugdthriller van Margje Woodrow, voor de fans van Mel Wallis de Vries en Cis Meijer.

De jarenlange vriendschap tussen Roos en Quinty staat ernstig onder druk wanneer Fenna bij hen in de klas komt. Quinty kiest voor Fenna en haar vrienden. Roos voelt zich afgedankt. Ze reageert heftig, iets wat haar omgeving als een probleem ziet. Er wordt zelfs ritalin voorgeschreven, maar Roos weigert.

Steeds vaker lijkt Roos betrokken bij ongelukken van haar klasgenoten. Ze heeft de schijn tegen en iedereen verdenkt haar. Maar dan ontdekt Roos wat er daadwerkelijk speelt. Geloven ze haar of is er sprake van verraad?

Ik heb eerder al een boek van Margje Woodrow gelezen. De jeugdthriller beviel mij heel goed en ik ben benieuwd hoe snitch zal zijn.
Snitch wordt op 27 maart verwacht

Naar welk boek kijken jullie het meeste uit?


One Comments

  • Marieke

    maart 1, 2018

    Ik ben echt enorm beniewd naar Bloed en Beenderen, die klinkt echt heel gaaf!

    Reply

Geef een reactie

CommentLuv badge