Verwacht in juni 2016

Mei was een geweldige maand wat betreft boeken. Er zijn zo veel geweldige boeken uitgekomen en ik heb er ook zo veel gelezen. Op persoonlijk vlak was mei wat minder maar dat betekent een ding. Ik heb nu lekker zomer vakantie, ik kan dus genieten van elk boek waar ik zin in heb en wanneer ik daar zin in heb! Benieuwd welke boeken worden verwacht in juni?

verwacht in juniDid I mention I love you van Estelle Maskame
Eden brengt de zomer door bij haar vader die ze na de scheiding van haar ouders drie jaar niet gezien heeft. Ze krijgt er drie stiefbroers bij, van wie de oudste, Taylor opvalt door zijn onbehouwen en arrogante gedrag. En toch… trekken Eden en Taylor steeds meer naar elkaar toe. Maar het kan niet. Ze zijn stiefbroer en -zus en bovendien heeft Taylor al een vriendin. Geheimen, leugens en drama in overvloed. Hoe lang kunnen ze hun liefde voor elkaar blijven ontkennen?
Ik heb van meerdere boeken vrienden vernomen dat dit boek zo het wachten waard is. De cover is echt super mooi dus ik ben benieuwd naar het verhaal!
Did I mention I love you wordt verwacht op 10 juni

 

 

verwacht in juniDe invasie van Tearling van Erika Johansen
Erika Johansen heeft een prachtige wereld geschapen, vol magie, avontuur en geweldige personages
Kelsea Glynn groeit elke dag meer in haar nieuwe rol als koningin van de Tearling. Door te stoppen met het leveren van slaven aan het naburige koninkrijk Mortmesne, maakt ze van de Rode Koningin een geduchte vijand. Leger na leger wordt er naar de Tearling gestuurd om haar bezit op te eisen. En niets kan de invasie stoppen. De enige kans op overleven ligt in handen van een vreemde, en mogelijk gevaarlijke bondgenoot. Lily is een vrouw die in een andere tijd leeft, een tijd waarin het al als een misdaad voelt om een vrouw te zijn. En het lot van de Tearling – en dat van Kelsea – ligt in haar handen.
Erika Johansen voegt spannende lagen toe aan haar multidimensionale verhaal van magie, mysterie en een onverwoestbare jonge heldin.

Eindelijk is De invasie van Tearling hier. Ik kijk al uit naar dit boek sinds dat ik De kroon van Tearling uit heb. Deze serie is echt geweldig.
De invasie van Tearling wordt op 14 juni verwacht.

verwacht in juniRood van Pierce Brown
Darrow is een Rode, een lid van de laagste kaste in de kleurgeoriënteerde maatschappij van de toekomst. Net als zijn mede-Roden werkt hij de hele dag diep onder de grond, overtuigd dat hij en zijn medemensen de oppervlakte van Mars leefbaar maken voor toekomstige generaties. Een lot waar Darrow vrede mee heeft gesloten, wetende dat zijn bloed en zweet ooit zal resulteren in een betere wereld voor zijn kinderen.

Maar Darrow en zijn soort zijn verraden. Al snel komt hij erachter dat de mensheid de oppervlakte van Mars al generaties geleden heeft bereikt. Uitgestrekte steden en rijk begroeide velden strekken zich uit over het landschap. Darrow – en alle Roden net als hij – zijn niets meer dan slaven voor de decadente heersende klasse.

Geïnspireerd door een verlangen naar gerechtigheid, en gedreven door herinneringen aan een verloren liefde, offert Darrow alles op om het legendarische Instituut te infiltreren, een proefterrein voor de dominante Gouden kaste waar de nieuwe generatie van menselijke opperheren strijden om macht. Darrow wordt gedwongen te strijden voor zijn eigen leven en de toekomst van de beschaafde wereld tegen de beste en meest genadeloze leden van de heersende klasse van de maatschappij. Hij zal voor niets of niemand stoppen om zijn vijanden te verslaan… zelfs niet als dat betekent dat hij een van hen moet worden.

Ik heb Rood al een hele lange tijd op mijn To be read lijst staan maar nog niet gelezen oepsie.. ik ben heel erg nieuwsgierig naar de Nederlandse vertaling van dit boek
Rood wordt op 17 juni verwacht

verwacht in juniJager van Julie Kagawa
Na het verraad van haar broer heeft het drakenmeisje Ember definitief gekozen voor het rebellenleven en al haar banden met Talon verbroken. Samen met Riley probeert ze zowel de drakendoders van St. Joris als de huurmoordenaars van Talon steeds een stap voor te zijn.
Ondertussen is Garrett naar Engeland gegaan, waar de Orde van St. Joris ooit is opgericht, om zijn oude wapenbroeders te bespioneren. Daar komt hij achter een aantal schokkende geheimen, die een dodelijk gevaar betekenen voor zowel mensen als draken.

Ik was al fan van de Talon serie van Julia Kagawa dus kom maar op met het derde deel uit de serie!
Jager wordt op 28 juni verwacht

 

verwacht in juniUnited as one van Pittacus Lore
The Mogadorian invasion has come to Earth, and they have all but won the battle for our planet. Their warships loom over our most populous cities—like New York City, Tokyo, Moscow, Beijing, and New Delhi—and no army will risk making a move against them. The Garde are all that stand in their way . . . but they are no longer alone in this fight. Human teens from across the globe, like John Smith’s best friend, Sam Goode, have begun to develop Legacies of their own.

The Garde have always known there is power in numbers. If they can find these new allies and join forces with them, they just might be able to win this war. The time has come for the Garde to make their final stand.

Het einde van de Lorien Legacy serie is nabij. Ik weet niet of ik er klaar voor ben maar ik moet en zal United as one zo snel mogelijk gaan lezen!
United as one wordt op 28 juni verwacht

 

verwacht in juniThe long  game van Jennifer Lynn Barnes
Tess Kendrick, teen fixer extraordinaire, returns in a pulse-pounding thriller about a deadly conspiracy at the heart of Washington.

For Tess Kendrick, a junior at the elite Hardwicke School in Washington D.C., fixing runs in the family. But Tess has another legacy, too, one that involves power and the making of political dynasties. When Tess is asked to run a classmate’s campaign for student council, she agrees. But when the candidates are children of politicians, even a high school election can involve life-shattering secrets.

Meanwhile, Tess’s guardian has also taken on an impossible case, as a terrorist attack calls into doubt who can–and cannot–be trusted on Capitol Hill. Tess knows better than most that power is currency in D.C., but she’s about to discover first-hand that power always comes with a price.

De Fixer, deel een uit de serie, vond ik vermakelijk. Ben dus heel benieuwd naar het vervolg hierop.
The long game wordt op 7 juni verwacht

Het is denk ik wel duidelijk dat ik het meest naar United as one uit kijk. Naar welk boek kijken jullie het meeste uit?


3 Comments

 • Vivian

  mei 31, 2016

  Did I Mention I Love You lijkt me leuk! Heb de Engelse hier al liggen, blijft de titel ook gewoon Engels?
  Vivian onlangs geplaatst…Aan alle jongens van wie ik hield – Jenny HanMy Profile

  Reply
  • Jaike

   juni 1, 2016

   Wat ik zag blijft de titel hetzelfde

   Reply
 • Marcia

  juni 1, 2016

  Ik kijk heel erg uit naar Rood. De Engelse variant staat al heel lang op mijn TBR, maar ik denk dat ik nu maar gewoon voor de vertaling zal gaan 😉

  Reply

Geef een reactie

CommentLuv badge