Wacht op mij

Wacht op mijWacht op mij
Series: Wacht op mij #1
Andere boeken in deze serie: Ga voor mij
| 3 maart 2015
Pages: 335
Goodreads
four-stars

Ieder meisje dat dit boek leest, wordt halsoverkop verliefd op Cam!

Wacht op mij van J. Lynn (pseudoniem van Jennifer L. Armentrout) gaat over Avery en Cam. De laatstgenoemde verovert de harten van duizenden meisjes. Ben jij de volgende? Als je dit boek gaat lezen, valt dat bijna niet te voorkomen!

Cam is namelijk ontzettend sexy, lief, en eh... hadden we al gezegd dat hij onweerstaanbaar sexy is? Maar Avery heeft zo haar eigen shit te verwerken, en daarbij kan ze het niet gebruiken dat Cam te dichtbij komt. En dan nog een stapje dichterbij... Aan de andere kant: hoe kan ze hem nu weerstaan? Dat is haast onmogelijk!

Wacht op mij was destijds een van mijn eerste New Adult boeken die ik ooit las. Nu met meer ervaring in het New Adult genre ben ik zo blij dat ik opnieuw aan deze serie begonnen ben. Ik was gelukkig niet veel vergeten maar de boeken zijn gewoon zo fijn om te lezen.

Avery is bijna te laat op haar eerste dag aan de universiteit. Als je denkt dat het niet erger kan loopt ze tegen de knapste jongen van de hele campus aan. Cam vindt het eigenlijk niet erg, hij heeft meer last van liefde op het eerste gezicht.  Zo is hun eerste dag eentje om nooit meer te vergeten. Vanaf het eerste moment zag ik de instalove op Cam zijn gezicht, als je die dan zou zien. Ik geloof daar eigenlijk niet in maar voor hem eventjes wel.

Vanaf het eerste moment laat Cam Avery ook niet meer met rust. Hij vraagt er elke week wel minimaal een keer met uit. Maar door Avery’s verleden wilt zij niet met Cam uit. Ik heb hier zo hard om moeten lachen. De manieren waarop Avery Cam afwijst was gewoon geniaal om te lezen. Ik vind het echt heel grappig dat zij de knapste jongen keer op keer af wijst en hij het niet op geeft.

Wacht op mij is een geweldig eerste New Adult boek in de serie. Het is tevens een goed New Adult boek om mee te beginnen. Ik heb zelf best wel hard om Wacht op mij moeten lachen. Ik raad iedereen Wacht op mij aan. Het is een leuk en grappig boek terwijl er hele serieuze onderwerpen besproken worden,.


Geef een reactie

CommentLuv badge