We are okay

We are okayWe are okay
Geschreven door Nina Lacour
Uitgegeven door Dutton | 14 februari 2017
Genres: Contemporary, Young Adult
Pages: 234
Goodreads
three-stars

You go through life thinking there’s so much you need…

Until you leave with only your phone, your wallet, and a picture of your mother.

Marin hasn’t spoken to anyone from her old life since the day she left everything behind. No one knows the truth about those final weeks. Not even her best friend, Mabel. But even thousands of miles away from the California coast, at college in New York, Marin still feels the pull of the life and tragedy she’s tried to outrun. Now, months later, alone in an emptied dorm for winter break, Marin waits. Mabel is coming to visit, and Marin will be forced to face everything that’s been left unsaid and finally confront the loneliness that has made a home in her heart.

Nina LaCour is een naam die ik al langer ken maar waar ik nog nooit wat van gelezen heb. Everything leads to you staat al langere tijd op mijn TBR. Maar toch besloot ik We are okay als eerste te lezen. Was dat een goede of foute beslissing?

Alles was normaal totdat Marin op een dag besloot om haar oude identiteit achter zich te laten. Ze was een heel nieuw persoon, ze ging op kamers wonen. Ze verdween uit haar oude leven. Maar ze was eenzaam totdat Mabel langskwam. Marin wordt geconfronteerd met haar oude leven en legt alles uit aan Mabel.

Mag ik zeggen dat de twee hoofdpersonages best verwarrend zijn. De namen Marin en Mabel lijken best wel op elkaar. Ik had in ieder geval moeite om hun uit elkaar te houden.

We are okay is een verhaal waarvan ik dacht ja dit kan nog leuk worden. Maar toen ik eenmaal aan het lezen was veranderde dit. Ik dacht oh jeetje ik heb in tijden niet zo’n saai boek gelezen. Er gebeurde dus eigenlijk helemaal niks.

De reden waarom ik  We are okay uitgelezen heb is omdat het boek maar 234 bladzijden had. Ik dacht ik kan dit wel overleven zonder in een leesdip te raken. Dat moet nog wel lukken. Okay en stiekem was ik ook wel benieuwd naar het einde.

Maar We are okay was wel mooi geschreven. De manier waarop Nina LaCour de woorden tot leven liet komen was buitengewoon prachtig. Dit is mede een reden waarom ik We are okay uitgelezen heb.

Maar ondanks dat We are okay tegen valt ben ik wel heel erg nieuwsgierig naar Everything leads to you, ook van Nina LaCour. Ik vind haar schrijfstijl prachtig maar het verhaal van We are okay was gewoon niks voor mij. Jullie zullen nog wel meer horen over Nina LaCour gok ik zo.


2 Comments

 • Do

  augustus 17, 2017

  Jammer dat het verhaal een beetje tegenviel, ik ben toch wel benieuwd geworden naar dit boek.

  Reply
 • naomi

  augustus 17, 2017

  Ik heb everything leads to you gelezen van nina LaCour en ik vond dat verhaal ook best saai, maar inderdaad de schrijftstijl is wel heel mooi!

  x

  Reply

Geef een reactie

CommentLuv badge