Het weekend rockt! #1

 

Welkom bij een nieuw artikel. Vandaag neem ik jullie mee naar mijn weekend. Wat zijn mijn plannen en welke boeken ben ik van plan om te gaan lezen? Lees jij ook mee?

Dit weekend is het weekend dat de Nijmeegse Vierdaagsefeesten starten, wat voor mij een van de hoogtepunten wat betreft feesten is. Mijzelf kennende ga ik hier zaterdag al naar toe, hoewel het wel een van de drukste dagen is maakt het mij niet uit.

Maar voordat het zaterdag is en het uitgaan begint heb ik op vrijdag eerst nog een verjaardag. Het is er zo’n een waar ik dus helemaal geen zin in heb. Bruh maar het ergste is de sociale druk om te gaan, ik ga liever een boek lezen dan dat ik naar die verjaardag ga.

Wanneer ik zondagnacht ergens thuis kom, wordt waarschijnlijk niet voor een uur of 3 mijzelf kennende, ga ik naar bed. Het plan is om er de hele zondag ook niet meer uit te komen. Eerst kijk ik de nieuwe aflevering Orphan Black en daarna ga ik lekker lezen. Ziet eruit als een geweldige middag.

Over boeken gesproken, wat ga ik dit weekend lezen? Vrijdag heb ik Helemaal het einde van Lisette Jonkman opgehaald bij de bibliotheek dus ik denk dat ik hier in ga beginnen. Mocht ik deze al helemaal uit hebben, want je weet maar nooit he, dan wil ik in Big Rock van Lauren Blakely beginnen. Deze New Adult is mij aanbevolen door mijn beste vriendin.

Wat gaan jullie dit weekend lezen?


One Comments

  • Story addict

    juli 15, 2017

    Klinkt als een goed weekend! Wij zijn hier aan het klussen geslagen, er komen wat vrienden gezellig helpen. In de vrije uurtjes hoop ik nog wat verder te kunnen lezen in De Cirkel en eventueel nog even wat te Netflixen, mocht ik geen puf meer hebben voor al die letters 😉 Enjoy your (rocking) weekend 🙂
    Story addict onlangs geplaatst…[Recensie] Voor jou – Jojo MoyesMy Profile

    Reply

Geef een reactie

CommentLuv badge