Het weekend rockt #10

Hey het is alweer weekend! Afgelopen week was een rare week, met een storm midden in de week. Maar er zijn ook een hoop leuke dingen gebeurd. Lees snel door om te kijken wat mijn weekend plannen zijn!

Vorig weekend zou ik naar mijn vriendin Wendy gaan. Helaas werd ik ziek. Ik lag het hele weekend op bed, niet dat ik veel meer kon doen. Zaterdag was mijn stem zelfs weg. Gelukkig heb ik in het weekend nog wel lekker kunnen bloggen. Anders was het nog een zwaar weekend geworden. Daarnaast las ik Stilte van Mia Sheridan uit.

Dit weekend wil ik echt heel graag Levensbloed uit lezen. Daarnaast plan ik zondag in als lees / blogdag. Dat probeer ik overigens elk weekend te doen in zoverre dit lukt!

Zaterdag ga ik gebruiken om mijn huiswerk af te maken. Maar vooral om aan mijn EPLAN tekeningen te werken. Korte uitleg: dit zijn elektrotechnische aansluitschema’s. Het is een tijdrovende klus. Daarnaast mag ik weer rijden! Daar heb ik wel veel zin in!

Nog meer leuk nieuws: ik heb mijn kaartje gekocht voor het Jennifer L. Armentrout event! Daarnaast heb ik de Six of Crowns (De Kraaien) kaarsenset van Romemade candles besteld!

Wat gaan jullie dit weekend doen?


One Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge