Het weekend rockt #11

Yes het is alweer weekend. Ik kan niet zeggen hoe blij ik hiermee ben. Ik word zo vrolijk van het weekend altijd. Maar goed iets over mijn weekend? Wat mijn plannen zijn en wat ik vorige week gedaan heb? Ja je kan het allemaal lezen.

Vorige week ontdekte ik de serie How to get away with murder. Ik heb zo’n vermoeden dat ik binnen een week alle drie de seizoenen gezien ga hebben… Maar dat is niet iets slechts. Ik hou ervan als ik mij helemaal kan verliezen in een serie.

Ook las ik eindelijk Levensbloed uit vorig weekend, had ik rijles en blogde ik veel. Al met al het was een goed weekend maar vooral een productief weekend. Ik heb geleerd dat vroeg opstaan in het weekend prima werkt als je veel gedaan wilt hebben.

Maar goed de plannen voor dit weekend? How to get away with murder afkijken, moet makkelijk lukken. De vergiftigde gave uitlezen en een aantal meters maken in Warbringer. Dit zijn mijn plannen voor zondag. Zoals gewoonlijk maak ik van zaterdag mijn huiswerkdag.

Wat zijn jouw plannen voor het weekend?


2 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge