Het weekend rockt! #12

Yes het is eindelijk weekend! Ik heb best wel een zware week achter de rug, maar daar straks meer over. Des te verder ik in het schooljaar kom des te meer ik naar het weekend verlang. Gek he? Lees meer om te kijken wat mijn weekend plannen zijn.

Vorig weekend deed ik het heel erg rustig aan, ik had heel veel last van mijn darmen waardoor ik ook echt bijna niks kon doen. Helaas heb ik hier nu nog steeds last van. Ik keek wel heel veel How to get away with murder en ik las De vergiftigde gave uit.

Ik had deze week een soort tentamenweek en daarnaast ook nog 35 uur les. Dinsdag werd mij dat in combinatie met de buikpijn mij iets te veel. Ik lag de hele dag op bed, sliep veel en las Warbringer. Ik kan alleen maar zeggen dat ik goede cijfers gehaald heb. Feestje voor dat.

Dit weekend ga ik het ook rustig aan doen. Ik kom nog bij van mijn buikpijn. Op zaterdag heb ik wel rijles en spreek ik ’s avonds af met een goede vriend. Op zondag ga ik naar mijn familie, aan de andere kant van het land. Dus dat wordt lekker lezen in de auto.

Wat zijn jouw plannen voor dit weekend?


Geef een reactie

CommentLuv badge