Het weekend rockt! #13

Het laatste weekend voordat mijn vakantie begint is een feit! Yes nog maar een week overleven totdat ik een week vakantie heb. Let’s do this! Vandaag vertel ik, zoals altijd, over mijn weekend. Wat mijn plannen zijn en nog meer.

Vorig weekend was druk, ik was nauwelijks thuis. Ik had nauwelijks tijd om te lezen, aan school te werken en te bloggen. Dat laatste merkte ik deze week, toen ik eigenlijk nog best wel veel moest doen. Rijles ging eigenlijk best wel goed en ik las Warbringer uit! Daarnaast ging ik nog naar familie in Leiden en las ik in de auto De Sekte van Mariette Lindstein.

Dit weekend staat er vrij weinig op het programma als ik het vergelijk met vorige week. Ik ga gezellig nog even naar mijn oma toe en wil De Sekte en Zwartspreuk uitlezen. Daarnaast hoef ik gelukkig niet zo veel voor school te doen. Dus een lekker rustig weekendje. Het begint wel heerlijk met de diploma uitreiking van mijn zusje die haar IB diploma in ontvangst mag nemen.

Wat zijn jullie van plan dit weekend?


Geef een reactie

CommentLuv badge