Het weekend rockt! #14

Het was de afgelopen week enorm rustig op de blog. Ik had echt een rot week, om het zacht uit te drukken. Niks zat mee. Ik had, ook vorig weekend, 0 energie om te gaan bloggen. Het is en blijft een hobby dus niet moet alles mag. Maar goed dit weekend heeft een hoop om naar uit te kijken, lees je mee?

Vorig weekend was mijn energie echt heel erg laag. Ik deed niet veel meer dan op bed liggen. Oh nee ik was ook nog naar de techniekdag in Arnhem geweest. Hierbij heb ik misschien een stage in de wacht gesleept, yes dat voelde wel even lekker. Daarna ben ik bij de volleybalwedstrijd van mijn zusje wezen kijken. Een set killde ze met 25-6, ik ben zo trots op haar.

Dit weekend betekent vakantie. Ik ga even naar mijn oma, maak mijn sollicitatie voor mijn stageplek af en ik ga lekker uit eten. Daarnaast let ik heel erg op mijn energie, die echt heel laag is. Dat wordt heel veel uitslapen. Ik ben daarnaast van plan om Zwartspreuk uit te lezen. Als dit alles nog niet genoeg is, is mijn enerlaatste rijles dit weekend! Wish me luck.

Wat gaan jullie dit weekend doen?


Geef een reactie

CommentLuv badge