Het weekend rockt! #15

Hey allemaal! Ik heb een geweldige week vakantie gehad. Ik ben heerlijk tot rust gekomen en ben ook nog redelijk actief geweest. Op het moment dat dit verschijnt geniet ik nog na van het Jennifer L. Armentrout event van gisteren.

Vorig weekend was best wel hectisch. Op zaterdag eerst rijles, daarna nog boodschappen doen en dan ’s avonds nog uit eten. En dan op zondag weer de hele dag weg naar familie. Maar ik heb wel heerlijk veel kunnen lezen als ik eerlijk ben. Maar dat geldt voor de hele vakantie.

Dit weekend mag ik oppassen. Dat betekent het hele weekend leuke dingen doen met mijn nichtje. Maar voordat ik het weet is het weekend alweer voorbij en moet ik naar school. Waarom kan ik niet vaker vakantie krijgen? Dit werkt namelijk heel goed voor mij.

Hoe ziet jullie weekend eruit?


Geef een reactie

CommentLuv badge