Het weekend rockt! #16

Hey weekend, lang niet gezien mijn oude vriend. ‘She greeted weekend as an old friend’ Ja ik heb misschien alweer Harry Potter gekeken en misschien niet een keer deze week. Maar goed het weekend is er weer laten we even praten.

Vorig weekend stond in het teken van oppassen. Ik rook naar baby en was zo moe aan het einde van de dag dat ik wilde dat ik een baby was. Het was een geweldig leuk weekend, behalve dat op maandag school weer begon.

Woensdag had ik (alweer) een examen: dit keer VCA. Dit heeft te maken met veilig werken in de techniek, wat voor mij dus super belangrijk is. Het was een noodzaak om deze te halen voordat ik op stage ga.

En dit weekend? Het begint met mijn laatste rijles voordat ik ga afrijden. Nee ik ben helemaal (nog) niet zenuwachtig. Daarom kijk ik ook Harry Potter. Daarnaast zie ik mijn familie het hele weekend want mijn vader is jarig. Happy birthday to you! Ook ben ik van plan om een nieuw spel te spelen: warframe. Een van mijn klasgenoten heeft mij dit aangeraden. Laat mij weten als je dit ook speelt.

Wat zijn jouw plannen dit weekend?


Geef een reactie

CommentLuv badge