Het weekend rockt! #17

Ik groette het weekend als een oude vriend.. Long time no see my friend. Het weekend is er weer en vandaag vertel ik iets meer over mijn weekend, hoe het vorige week was en natuurlijk wat de plannen voor dit weekend zijn.

Vorig weekend vond ik het maar een raar weekend. Ik realiseerde mij dat NaNoWriMo voor de deur stond en begon daar over na te denken. Ik speelde heel veel Warframe, een nieuw spel wat ik onlangs via Steam gedownload heb en ik las in S.T.A.G.S. Wat ik nog meer deed? Heel veel slapen oh ja en taart eten want mijn vader was jarig.

Dit weekend wordt net zo’n raar weekend. Ik spel weer Warframe, no shame tijdens NaNo. Daarnaast schrijf ik voor mijn NaNo project en ga ik zondag naar de Kreadoe om inspiratie op te doen voor mijn bullet journal. Oh ja daar wilde ik inderdaad ook nog aan werken. Oh en in de auto naar de Kreadoe wil ik De Mensenmarkt (Donna Freitas) uitlezen.

Hoe ziet jouw weekend eruit?


Geef een reactie

CommentLuv badge