Het weekend rockt! #18

Als er iets is waar ik naar uit kijk dan is het het weekend wel. Elke week weer. Ik kan vast zeggen dat dit een raar weekend wordt. Deze week zijn er dingen gebeurd waar ik niet heel erg vrolijk van werd. Maar daar zo meer over.

Vorig weekend heb ik best wel veel warframe gespeeld en weinig aan NaNoWriMo gedaan. Oeps ik weet het. Voor mij is week een hell week, ik heb gigantisch veel moeite om op te starten vandaar. Maar ik ging ook naar de kreadoe, waar ik uiteindelijk met lege handen vandaan liep. Er was zeer weinig bullet journalling, waarvoor ik ging. Daarom viel het zo tegen.

Dit weekend zal ik waarschijnlijk veel niet thuis zijn want mijn opa is alweer opgenomen in het ziekenhuis. Ik wilde dit weekend eigenlijk een inhaalslag voor NaNoWriMo maken maar ik denk niet dat dat gaat gebeuren. Want tja.. familie gaat toch nog altijd voor.

Ik ben in het boek Warcross van Marie Lu begonnen, ik keek al een geruime tijd uit naar dit boek. Het voelt goed om daar nu eindelijk in te beginnen.

Wat zijn jouw plannen voor dit weekend?


Geef een reactie

CommentLuv badge