Het weekend rockt! #19

Hi allemaal en welkom bij wederom een nieuwe het weekend rockt! Deze keer iets later dan gepland maar dat betekent niet dat het minder leuk is. Ook vandaag vertel ik over mijn weekend, wat mijn plannen zijn en wat ik ga lezen.

De afgelopen weekenden zijn een achtbaan geweest. Ziekenhuis in, ziekenhuis uit. Niet alleen voor  mijn opa maar ook voor mijzelf. Ik ben wederom weer heel erg ziek geworden, er zijn onder andere nieuwe tests gedaan waar ik vrijdag de uitslag van krijg. Wat betreft mijn opa, dat vind ik te pijnlijk om over te praten nu.

Dit weekend hou ik een chill marathon en neem ik een klein beetje afscheid van mijn opa. Want dinsdag staat de grote operatie gepland. Zelf wil ik even helemaal tot rust komen voor volgende week want dit gaat niet verder. Ik ga even wat slaap in halen, Riverdale bij kijken en lekker lezen.

Dit weekend ben ik bezig in Renegades (Marissa Meyer), De Spiegel (Cara Delevingne) en Noorse goden (Neil Gaiman) ik heb keuze stress op het moment. Wil ze allemaal heel graag lezen, dus dan meer stukje in de een switchen naar de andere en dan weer door naar nummer drie.

Wat doen jullie dit weekend?


2 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge