Het weekend rockt #2

En zonder dat ik het door had is er alweer een week voorbij. Wederom ga ik vandaag over mijn weekend praten, met een recap van vorig weekend. Lees je mee wat ik dit weekend ga doen?

Vorig weekend is er eigenlijk niet zo heel veel gebeurd. Vrijdag op zaterdagnacht kwam ik om half 4 thuis van een verjaardag, okay ik ben schuldig aan met de fiets door de mc drive gaan. Maar hey je moet wat als je trek hebt. Maar goed toen de rest van de ochtend door geslapen en een groot deel van de middag. Zondag was niet veel beter. Ik sliep uit tot 12 uit. Ik was minder moe dan zaterdag dus ik besloot maar om Helemaal het einde te gaan lezen. Spannend? Nah eigenlijk niet.

Deze week heb ik op zaterdag niks gepland staan. Als The hate u give voor het weekend nog niet uit is dan lees ik deze eerst uit. Daarnaast ga ik op zaterdag seizoen 2 van Game of Thrones afkijken, dit zijn nog 4 afleveringen dus dat is te doen.

Zondag ga ik op kraamvisite. Ik kijk er heel erg naar uit om mijn kleine neefje voor het eerst te gaan zien. Ik kan niet wachten totdat ik er ben.

Wat ga jij dit weekend doen?


One Comments

  • Do

    juli 22, 2017

    Leuk! The Hate U Give is zo’n goed boek 🙂 Nog gefeliciteerd met de geboorte van je neefje en natuurlijk veel plezier zondag 🙂 Zelf heb ik geen plannen alleen hoop ik lekker veel te kunnen lezen!
    Do onlangs geplaatst…The Night Circus – Erin MorgensternMy Profile

    Reply

Geef een reactie

CommentLuv badge