Het weekend rockt! #20

Thank god it’s Saturday! Wat ben ik blij dat het eindelijk weekend is. Ik kan alleen maar zeggen dat ik zowel hoogtepunten als dieptepunten meegemaakt heb deze week, later hier meer over. Maar goed buiten dat bespreek ik ook wat ik dit weekend ga doen.

Even over deze week: ik haalde mijn rijexamen! Het is lang geleden dat ik op een dag zo veel gehuild heb. Ik ga huilen als ik heel erg zenuwachtig ben, voordat het examen begon dus en toen ik in de auto zat kwamen de tranen ook. Toen ik eindelijk hoorde dat ik geslaagd was, wat ik niet helemaal verwachtte, kwamen de tranen ook weer. Alleen dan van opluchting dat ik het eindelijk gehaald heb. Een dag later was ik al op het gemeentehuis om mijn rijbewijs aan te vragen en ik hoop vanaf woensdag zelf de weg op te mogen.

Daarnaast stond de angstaanjagende operatie van mijn opa op de planning. Het duurde maar liefst 10 uur (!) en hij leek er goed uit te komen. Totdat hij een bloeding had. Toen ik dat hoorde was het minder dan 24 uur voor mijn rijexamen. Daardoor was ik ook zo zenuwachtig.

Maar dit weekend? Ik ga vooral proberen heel veel uit te rusten. Ik ben namelijk helemaal op. Vorig weekend heb ik Renegades (Marissa Meyer) uitgelezen en zoals jullie hebben kunnen lezen was deze weer helemaal top! Dit weekend wil ik De Spiegel en Noorse Goden uitlezen. In beide ben ik vorig weekend begonnen.

Een fijn weekend allemaal!


Geef een reactie

CommentLuv badge