Het weekend rockt #22

Het was weer een zware week, haha nee toch niet. Ik heb eigenlijk wel genoten van deze week. Maar goed aan elke week komt een einde wat betekent dat het tijd is voor het weekend. Het laatste weekend van 2017 is van start gegaan wat betekent dat het tijd is voor oliebollen!

Vorig weekend vierde ik mijn twintigste verjaardag, ik was super blij gewoon. Een groot deel van de familie is langs geweest en het was gewoon super gezellig. Voor even dachten we niet aan alle shit die dit jaar gebeurd is.

Mijn verjaardag ging zo snel als ie kwam maar liet heel veel boekenbonnen achter. Ik ga binnenkort Everless in de boekhandel bestellen en daarna zie ik wel welke boeken ik nog ga kopen. Ik zeg niet dat ik One dark throne en Onweerstaanbaar al gekocht heb.

Dit weekend is het vooral tijd om zaken af te ronden. Blogplanning voor volgende maand wordt gemaakt en ik lees de laatste boeken van 2017 uit. Niet te geloven dat de tijd zo snel is gegaan. Laat 2018 maar komen hoor.

Net als ieder jaar worden er weer oliebollen gebakken en gegeten, hoewel dat laatste niet heel fijn voor mij gaat zijn. Ik wens iedereen een fijne jaarwisseling en een goed 2018.

Wat ga jij in het laatste weekend van 2017 doen?


Geef een reactie

CommentLuv badge