Het weekend rockt! #23

Wow weekend? Voor mijn gevoel is de vakantie nog maar net begonnen, 2018 is nog maar net begonnen. 

Vorig weekend was voor mij een beetje proberen mijn reading challenge op tijd te halen. Ik wilde die 100 boeken in een jaar gelezen hebben. Met heel veel trots zeg ik je: het is mij gelukt. Wie had dat gedacht? Op de valreep las ik A court of wings and ruin nog uit.

En toen begon 2018… ik heb mijn reading challenge vast gezet op 50 boeken. Ik wil niet te enthousiast van start. Hoewel ik wel denk dat ik de challenge ga verhogen naar 100 boeken als ik voor juni de 50 al gepasseerd ben.

Deze week lanceerde ik het idee om mijn eigen online leesclub te beginnen. Ik heb er echt super toffe reacties op gehad. Ik ben zo blij dat het idee eindelijk de wereld in geholpen is.

Dit weekend ben ik van plan om verder te werken aan mijn bullet journal, wat blogposts te schrijven en mij vast klaar te maken voor school. Dinsdag begint het normale leven weer met school en stage.

Wat ga jij dit weekend doen?


Geef een reactie

CommentLuv badge