Het weekend rockt! #24

Hallo weekend, het was lang geleden dat je zo aantrekkelijk leek. Maar nu was je voor mijn gevoel toch te laat. Maar goed het weekend is toch eindelijk gearriveerd. Zullen we er dan gelijk maar over gaan praten?

De eerste schoolweek / stageweek zit erop. Ik had maandag nog vrij wat eigenlijk niet eens een volle week is. Dinsdag begon alles weer met een priveles op school. Want op bijzondere wijze was de rest van mijn klas (3 personen) er niet. Woensdag kwam ik terug op stage en het was zo fijn om weer aan het werk te gaan. Ik heb het er echt heel erg naar mijn zin.

Dit weekend wil ik eigenlijk mijn kleine lees / blog achterstand wegwerken. Ik ga proberen om sowieso een boek uit te lezen. Maar een tweede sluit ik niet uit. Daarna wil ik nog aan mijn mochila tas werken. Wil je hier een post over lezen? Reageer dan even.

Ook is mijn opa jarig dit weekend. Dus het word dubbel feest. Want Jaike vs de boeken bestaat zondag alweer twee jaar!

Wat ga jij dit weekend doen?


Geef een reactie

CommentLuv badge