Het weekend rockt! #25

Hallo weekend, my dear friend. Weer terug aan het werk valt mij in de tweede week zwaarder dan gedacht. Ik merk nu pas hoe moe ik ook alweer ben na een dag aan het werk te zijn geweest. Maar gelukkig is er het weekend om even op te laden.

Vorig weekend was ik eigenlijk drukker dan gepland. Familie hier, familie daar. En dan ook nog huiswerk en leren. Daar boven op ben ik echt super verkouden. Rust is een belangrijk ding, hoe pak je beter je rust dan met een goed boek? Ik las op vrijdagavond Verraad (Erin Watt) uit en op zondag Jager (Julie Kagawa). Ik vind het jammer dat ik doordeweeks zo weinig tijd heb om te lezen.

Maar dit weekend? Even helemaal niks. Ik zou naar de open dag van de hogeschool kunnen maar dat trek ik nu even niet. Ik heb nog anderhalf jaar voordat ik klaar ben met mijn mbo, tijd zat. Ik zit eraan te denken om mens en techniek : gezondheidszorg te gaan studeren. Alleen jammer dat de hogescholen die deze studie aanbieden aan de andere kant van het land zitten.

Voor dit weekend wil ik Muggenland (David Arnold) uitlezen. Ik moet nog 50 pagina’s dus dat moet te doen zijn. Daarnaast wil ik een eind komen in Everless. Voor de Hebban Epic Reads leesclub mag ik dit boek lezen. Ik ben zo benieuwd wat ik ervan ga vinden.

Woensdag kreeg ik Everless binnen en ik heb toen tot best wel laat doorgelezen. Oeps.. maar totally worth it!

Wat ga jij dit weekend doen?


Geef een reactie

CommentLuv badge