Het weekend rockt! #26

Hallo weekend! Het voelt alsof er een lange tijd tussen zat. Maar eindelijk ben je daar weer. Het weekend waar ik lang naar uit keek is eindelijk hier. Daar lees je zo meer over. Maar eerst wens ik iedereen een fijn weekend toe.

Waar ik vorige week nog dood ziek was, erger dan ik had verwacht, gaat het nu wel weer beter. As we speak ben ik onderweg, of al aangekomen, in een hotel waar ik de rest van mijn weekend ga verblijven. Ik heb er super veel zin in.

Vorig weekend was echt een hel, ik was ziek maar las wel veel. Ik las zowel Muggenland als Everless uit. Voor dit weekend staat alleen De Nieuweling op het programma. Het is dat ik niet veel tijd heb om te lezen anders had ik Hazel Woud ook meteen gelezen. Deze parel kan natuurlijk niet lang ongelezen in mijn kast staan.

Wat zijn jullie plannen voor het weekend?


Geef een reactie

CommentLuv badge