Het weekend rockt! #27

Hallo weekend. It’s good to have you back. Als ik terug kijk op de afgelopen week denk ik alleen maar wat een week. Er is zo veel gebeurd. Maar daar lees je zo meer over. 

Vorig weekend was ik lekker een weekendje weg. Ik heb voor het eerst zelfstandig langer dan een uur gereden. Vooraf was het best wel spannend maar eenmaal op de snelweg viel het allemaal wel mee. Het scheelt enorm als je de weg weet en het rustig op de weg is.

Er was een klein nadeel. Ik zat op de Veluwe en heb best wel last van de hooikoorts. Als ik uit het raam keek zag ik bijna alleen maar bomen. Nee dat was geen succes. Hoewel binnen zitten bij de bar ook geen straf was. Daarnaast was het wel fijn om rustig te kunnen lezen, wat ik ook genoeg gedaan heb met mijn zusje.

Voor dit weekend staat er iets minder op het programma. Ik ben vooral van plan om wat te gaan lezen, series te kijken en aan mijn bullet journal te gaan werken. Buiten dat ga ik proberen de bodem van mijn mochilla tas af te maken en nog wat te gamen.

Wat staat er bij jou op het programma?


Geef een reactie

CommentLuv badge