Het weekend rockt! #28

En het is alweer weekend. Zo’n gek gevoel dat ik met dit weekend mijn stage periode afsluit. Ik had nooit gedacht dat de tijd zo snel zou gaan. Maar nu meer over dit weekend. Wat mijn plannen zijn, is denk ik niet heel moeilijk te raden.

Ik woon namelijk in de regio waar carnaval gevierd wordt. Dus als ik de komende dagen niet aanspreekbaar ben dan weet iedereen waardoor het komt. Ik vind het zelf een van de leukste feesten van het jaar. Dus laat het maar doorkomen.

Vorig weekend is een beetje een blur voor mij. Het is wazig en vaag. Ik heb eigenlijk niet zo veel gedaan, suits seizoen 1 afgekeken en Slapende reuzen gelezen. Voor dit weekend zal het waarschijnlijk ook niet zo heel veel meer dan dat worden.

Ik wil wel graag nog wat lezen. Zo ben ik nu in Duizelingwekkende hoogte bezig en in Batman Nightwalker. Ik zou het niet heel erg vinden om deze uit te hebben voor het einde van het weekend. Hetzelfde geldt voor Breaking Bad seizoen 4. Ik moet nog 3 afleveringen kijken, dus dat is wel haalbaar denk ik.

Wat zijn jouw plannen dit weekend?


Geef een reactie

CommentLuv badge