Het weekend rockt! #29

Aan al het moois komt een einde. Zo ook aan mijn vakantie. Maar of ik er heel treurig over ben? Dat valt ook wel weer mee. Maar goed nu over mijn plannen voor dit weekend.

Vorig weekend was best wel heftig. Carnaval stond weer voor de deur. Er is nog gedronken voor een hele lange tijd en waarom ook niet ik werd ziek. Een hele normale carnaval dus. Met het einde van de vakantie hoop ik ook dat mijn hoest weg gaat want het wordt er niet veel beter op.

Ik had voordat de vakantie begon een klein plan gemaakt. Ik wilde Breaking Bad seizoen 4 afkijken en Lucifer seizoen 2. Breaking Bad heb ik afgekeken. Ik heb tot nu toe de eerste 10 afleveringen van Lucifer gezien. Het is geen slechte opbrengt.

Daarnaast wilde ik 4 boeken lezen. Daarvan heb ik er al twee uit, eentje bijna uit en moet ik nog aan een beginnen. Ook daar ben ik niet ontevreden over. Ik hoop dit weekend Strijder nog uit te lezen en een goed begin te maken aan The Bone season.

Wat ga jij dit weekend doen?


Geef een reactie

CommentLuv badge