Het weekend rockt! #3

Hi guys! Welkom bij een nieuwe  Het weekend rockt. Vandaag bespreek ik weer uitgebreid wat ik afgelopen week gedaan heb en wat ik aanstaand weekend ga doen. Lees je mee voor de spannende roddels rondom mijn weekenden?

Vorige week zaterdag was mijn rustdag. Ik heb vooral heel veel Game of Thrones gekeken. Zondag toen ik wakker werd keek ik als eerste de nieuwe aflevering Orphan Black. In de middag ging ik op kraamvisitie bij mijn kleine neefje, ja met 8 weken zijn ze echt nog klein. Daarnaast had ik nog even de kans om te spelen met mijn nichtje. Kortom een leuk weekend.

Zaterdagavond ga ik lekker uit eten. De vakantieplannen bespreken onder een lekker hapje eten, dat laatste hoop ik dan maar. Overdag probeer ik nog wat te lezen. Ik hoop toe te komen aan Wintersong van S Jae Jones

Zondag is het weer Orphan Black tijd. Buiten dat ga ik proberen bij eind seizoen 4 van Game of Thrones te komen. Ja het einde begint nu in zicht te komen.. Oh en nee ik ben absoluut nog niet klaar voor het einde.

Hoe ziet jullie weekend eruit?


Geef een reactie

CommentLuv badge