Het weekend rockt! #31

Het eerste weekend in maart is er. Hallo maart en hallo weekend. Het voelt eigenlijk als een dubbel feest. Want een nieuwe maand met nieuwe boeken en we hebben weer weekend. Over mijn weekend wil ik nou nog even praten.

Afgelopen week kwam ik de realiteit onder ogen. Het is tijd om aan die lees dip te werken want dit werkt niet. Ik schreef er een blog over en werd meteen super enthousiast. Dat is precies wat ik nodig had. Ik schreef meteen drie blogs, die flow was heerlijk.

Ik was op zaterdag in Rotterdam te vinden. Waar ik heerlijk bij Bakers dough gegeten heb. Ik las daar Schimmenlied in een ruk uit. Dat was eigenlijk het moment dat ik erachter kwam dat een lees dip te overwinnen is.

Dit weekend heb ik eigenlijk helemaal niks bijzonders op het programma staan. Ik wil wat in mijn bullet journal gaan werken en proberen wat te lezen of verder gaan met How to get away with murder.

Wat ga jij dit weekend doen?


Geef een reactie

CommentLuv badge