Het weekend rockt! #4

Hallo weekend! Ook al is het zomervakantie, het weekend komt altijd goed aan. Ik zeg niet dat ik toe ben aan weekend, mijn hele week is namelijk al weekend. Maar dat betekent niet dat ik niks speciaals ga doen komende dagen. 

Vorig weekend ging ik op zaterdag uit eten. Ik hou van lekker eten. Daar werden de aankomende vakantie plannen besproken. De reis naar Berlijn komt steeds dichter bij, iets meer dan 2 weken nu nog! Vooral de heenreis is nog even iets om over na te denken. Half 8 vertrekt de eerste trein vanaf Arnhem die ons in minder dan 6 uur naar Berlijn gaat brengen. Ook ben ik toegekomen om seizoen 3 van Game of Thrones af te kijken.

Deze zaterdag ga ik mijn best doen om bij seizoen 6 van Game of Thrones te komen. Daarnaast wil ik Wintersong heel graag uitlezen. Ik kan alleen de tijd er nog niet helemaal voor vinden. Als deze uit is wil ik aan Rebel of the Sands beginnen.

Maar voor de rest nog spannende plannen? Nee niet echt. Gewoon even langs mijn oma en wat lezen. Gewoon chill modus, vakantie modus aan en gaan maar!

Wat ga jij dit weekend doen?


Geef een reactie

CommentLuv badge