Het weekend rockt #5

Hallo weekend! Good to be back! Ondanks dat het vakantie is voelt het weekend wel speciaal. Misschien omdat het bij ons op zondag frietdag is en ik doordeweeks geen friet eet. Ik weet het ook niet. Maar dat betekent ook weer een nieuwe weekend update! Lees je mee?

Vorig weekend heb ik eigenlijk het hele weekend Game of Thrones gekeken. Okay alleen op zaterdag omdat zondag familiedag is. Maar dat betekent niet dat ik niet ver ben. Vorige week ben ik tot aflevering 3 van seizoen 5 gekomen. Oh ja hier ben ik ontzettend trots op.

Voor zaterdag is mijn doel om tot en met aflevering 4 van seizoen 7 gekeken te hebben. Ik hoor je nu wel denken, hoe krijg je dat voor elkaar. Op woensdag ben ik al met seizoen 6 begonnen, oh ja ik ben serie verslaafd. Daarnaast komt mijn vriend langs die ook nog aan seizoen 7 moet beginnen. Het plan was om samen dit te doen, vet gezellig!

Daarnaast is het tijd voor de Ohmybookathon dit weekend. Ik ga proberen twee boeken uit te lezen, ook al weet ik dat het niet gaat lukken. Ik wil Rebel of the sands en The star-touched queen lezen. Deze twee dunne boeken wil ik uit hebben voordat ik met vakantie ga.

Over vakantie gesproken, dit betekent dat ik zondag mijn koffer al ga inpakken. Als ik over ruim een week thuis kom heb ik nog geen 12 uur voordat mijn trein richting Berlijn vertrekt dus ik wil die koffer al ingepakt hebben voordat ik au-revoir zeg en ik naar Frankrijk vertrek.

Wat zijn jouw plannen dit weekend?


Geef een reactie

CommentLuv badge