Het weekend rockt! #6

Bonjour bonjour! Deze week geef ik mijn plannen door vanuit Frankrijk. Op deze zonnige vakantiebestemming zal ik jouw van mijn wekelijkse update voorzien! Voor iedereen die vakantie heeft, een fijne vakantie en voor de rest hallo!

Vorig weekend heb ik tot en met aflevering 4 van seizoen 7. Oh ja jongens het is mij echt gelukt. I did it! Heb Game of Thrones binnen 4 weken gezien en ik ben er trots op! Daarnaast ben ik ook erg trots op mijn aantal gelezen boeken voor de ohmybookathon.

Dit weekend zit ik in het altijd zonnige Frankrijk. Dit weekend zijn er geen speciale dingen gepland, behalve rustaagh aan doen. Ik ga mijn trend doorzetten, drie boeken uitlezen in twee dagen! Welke dit gaan worden zijn nog een verassing, ik ben inmiddels namelijk bijna door mijn fysieke boeken mee. Ik mocht er maar 5 meenemen, flauw he. Gelukkig heb ik mijn e-reader nog mee, die meer dan vol staat om gelezen te worden!

Nog even en dan vertrekken wij alweer. Ik ben slechts op doorreis. Volgende week komt mijn verslag vanuit Berlijn. Auf Wiedersehen en see you later!


One Comments

  • Do

    augustus 19, 2017

    Fijne vakantie nog!

    Reply

Geef een reactie

CommentLuv badge