Het weekend rockt #7

Hallo hallo vanuit het mooie Berlijn. Fun fact ik schreef dit dus vanuit de fernsehturm. Het uitzicht was prachtig maar daar zo meer over. Welkom bij mijn laatste weekend overzicht van augustus. Oh jongens wat gaat de tijd alweer snel, nog eentje en dan begint de school weer voor mij.

Vorige week schreef ik jullie vanuit het mooie Frankrijk, als je me vraagt waar ik zat ik heb werkelijk geen idee. Ergens tussen Lyon en Marseille in. Ja het was een prachtige vakantie, en hopelijk een vrijbrief voor de komende jaren. Dat ik de komende jaren niet met mijn ouders mee moet, tenzij ik het wil.

Dit weekend staat er weer een hoop op de planning. Vannacht laat terug gekomen in het hotel. We hadden namelijk een fietstocht gedaan in het donker, oh dat was zo gaaf jongens! Vandaag staan we lekker laat op! Mag ook wel eens. We vertrekken naar de Berliner Zoo om daar een middag bezig te zijn. Daarnaast gaan we nog even door de Tiergarten heen lopen. Morgen gaan we nog even wat sightseeing doen. Naar de Reichstag en richting museuminsel.

Wat betreft lezen komt er niet heel veel van. Wanneer ik ’s avonds terug in het hotel kom ben ik zo moe dat ik bijna direct wel kan slapen.

Wat gaan jullie dit weekend doen?


Geef een reactie

CommentLuv badge