Het weekend rockt #8

Hi allemaal welkom bij een nieuwe Het weekend rockt! Vandaag vertel ik over mijn laatste weekend van de zomervakantie en bespreek ik wat ik vorig weekend gedaan heb. Lees je ook mee?

Vorige week zat ik in het super zonnige Berlijn. Ik heb er een heerlijke week gehad. Binnenkort volgt mijn fotoverslag van deze prachtige reis. Ik heb vorige week aardig wat musea en andere monumenten bezocht, met als hoogtepunt -letterlijk- het beklimmen van de Dom. Ik las geen boeken maar voor komend weekend is dat wel anders.

Dit weekend is de zaterdag om te ontspannen en series te kijken. Guilty dat ik 4 afleveringen gedownload heb voor zondag. Want zondag is mijn unplugged dag. Ik hoop op zijn minst Alle Sterren en Warbringer uit te lezen. Okay en seizoen 1 van Outlander afkijken. Ik ben namelijk de serie nog een keer aan het kijken voordat seizoen 3 uit komt, wat nu minder dan 2 weken is.

Voor iedereen die het nog niet weet: een dag unplugged is een dag zonder internet. Het wordt voor mij het begin om te detoxen. Want ja ik wil afkicken van het internet. Wat ik wil doen is de hele dag bezig zijn met de blog. Dus lezen, recensies en andere artikelen schrijven. Goed voornemen al zeg ik het zelf. Maar ik ga een beetje vals spelen. Want artikelen die af zijn plan ik wel gelijk in.

Wat zijn jouw plannen dit weekend?


One Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge