Het weekend rockt #9

Welkom bij weer een nieuwe Het weekend rockt! Vandaag vertel ik weer over mijn vorige weekend en wat de plannen voor dit weekend zijn. Kijk je mee wat de plannen voor dit weekend zijn?

Vorig weekend was mijn laatste vrije weekend. Ik heb er gebruik van gemaakt en echt heel veel outlander gekeken. Daarnaast heb ik even flink aan het bloggen geweest, dat was ook erg nodig gezien dat school weer begint. Behalve dat mijn dag unpluged mislukt was heb ik veel kunnen doen.

Dit weekend staat in het teken van mijn eerste schoolweek. Ik heb namelijk mijn bhv certificaat weten te behalen via school. Vrijdag komt de familie langs om wat taart erop te eten, en natuurlijk voor de gezelligheid.

Zaterdag en zondag ga ik naar mijn lieve vriendinnetje Wendy. Want Wendy is vrijdag jarig feest! Al met al wordt het een gezellig weekend zonder al te veel rust, hopelijk zal dat volgende week anders zijn.

Wat ga jij dit weekend doen?


One Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge