Wees lief voor elkaar

Ik ben deze keer super serieus. Ik ben helemaal klaar met iedereen die denkt dat hij of zij iemand zwart kan maken. Iedereen die denkt dat het geaccepteerd is om mensen zwart te maken. Daarom zeg ik nu voor eens en voor altijd wat mijn mening hierover is.

Als je denkt dat het geaccepteerd is om in de bookblogcommunity wat haat te gaan zaaien alleen maar omdat er iemand of iets is wat je niet bevalt. Dan moet je weten dat dat niet geaccepteerd is. Ik heb het niet over persoonlijke dingen en ik noem geen namen maar dit wordt als kinderachtig bestempeld.

Toen ik bijna 4 jaar geleden begon met bloggen was er bij lange na niet zo veel drama. Iedereen was vriendelijk en dat is eigenlijk ook de reden waarom ik ben gaan bloggen. Maar nu zou ik alleen voor de reactie van sommigen al stoppen. Kan dit stoppen? Ik word er zo ontzettend verdrietig van want dit was zo’n gezellige community en ik vind het niet okay als mensen dat komen verzieken.

Als ik heel eerlijk ben, ben ik helemaal klaar met het achter de rug om doen. Als je een probleem met iemand hebt, stuur dan een prive bericht. Of op Facebook, twitter of stuur een email en praat het uit. Dan heb je tenminste het nog geprobeerd.

Kusjes voor iedereen die wel gewoon kan doen en vindt dat de bookblogcommunity positief moet blijven.