What to watch? Miss you already

Miss you already

Als je denkt dat je een leuke vrolijke meiden film gaat kijken dan zou ik Miss you already niet gaan kijken. Ik had namelijk zelf ook die verwachting dat het leuk en vrolijk zou zijn, zonder de trailer gezien te hebben. Nu weet ik beter en vertel ik over mijn ervaringen met deze film.

In Miss you already zie je het leven van Jess en Milly. Vanaf de middelbare school tot aan het moment dat ze oud worden. Milly wilt over het eerste mee zijn. Ze ging als eerste trouwen en had als eerste een kind. Bij Jess ligt dit anders. Jess heeft de ware hiervoor nog niet gevonden. Dit is wat ik ongeveer begreep uit waar gaat de film over. Gezellig meiden onder elkaar je snapt wat ik bedoel. Wat er niet gezegd wordt is dat Milly ziek wordt en dat dit een groot onderdeel van de film is.

Ik vind Miss you already toch een goede film. Het bevat namelijk veel elementen waardoor je mee gaat leven met Jess en Milly. Ik heb mijzelf meerdere malen betrapt met tranen over mijn wangen. Dat doet Miss you already met je.

Ik had helemaal geen connectie met Milly. Jess is een super vriendelijke vrouw die Milly altijd hielp met wat ze dan ook nodig had. Maar ze krijgt er niks voor terug. Milly schreeuwt tegen iedereen wanneer ze dat wil terwijl er een kans bestaat dat ze dood gaat. Nee ze is duidelijk geen sympathieke vrouw.

Ik geef Miss you already four-stars


Geef een reactie

CommentLuv badge