What to watch? Outlander

outlander

Ik ben sinds kort weer begonnen met een van mijn favoriete series te gaan kijken Outlander. Ik heb voorheen het eerste seizoen al gezien, maar nu was het tijd om ook het tweede seizoen te gaan kijken. Vandaag deel ik wat ik van de serie Outlander vind.

Voor diegene die de boeken hebben gelezen zal de serie aardig wat herkenbare momenten hebben. Ik heb zelf alleen de eerste twee boeken gelezen, maar wil deel drie gelezen hebben voordat het derde seizoen er aan komt. Als je alleen de serie hebt gekeken dan zeg ik een ding, kijk absoluut niet naar de dikte van de boeken. Als je de serie leuk vindt dan moet je echt de boeken lezen.

Ik was eigenlijk al fan voordat de serie verscheen. De boeken sloegen bij mij echt aan. Dat is ook de reden waarom ik de serie ben gaan kijken. Wat mij wel op viel was een punt. In het begin doet Claire er ongeveer honderd bladzijden over om terug de tijd in te gaan, terwijl dit in een aflevering besproken is. Maar de rest van de serie klopt naar mijn gevoel wel met de tijdindeling van het boek.

Outlander is voor mij een van de leukste series geworden. Mede doordat Jamie een ontzettend lekker ding is. Wij dames mogen echt heel erg blij zijn wanneer hij zonder shirt loopt. Want man hij is zeker de moeite waard. Hierom snap ik ook wel dat Claire bij Jamie blijft. Ik zou hem namelijk ook niet verlaten.

Outlander is zeker de moeite waard om te gaan kijken. Op sommige momenten had ik kippenvel. De serie lijkt echt, alsof je er zelf bij bent. Ik hoop eigenlijk hier mee meer Outlander fans te maken. Deze serie verdient dat echt namelijk.


2 Comments

 • Elisa

  oktober 2, 2016

  I love Outlander! Jamie <3 Hopelijk komt het tweede seizoen snel op Netflix want ik ben te lui om te downloaden… haha

  Reply
 • Saartje

  oktober 2, 2016

  Jamie is inderdaad een lekker ding. Ik heb onlangs het eerste boek gekocht. Ik ben benieuwd of ik dat even goed vind als de serie.

  Reply

Geef een reactie

CommentLuv badge