What to watch? Pixels

pixels

Pixels is een film waarvan ik van te voren meh dacht. Niet iets voor mij. Niks aan. Maar ik heb al snel geleerd dat deze vooroordelen niks verbeteren aan de film. En dat ze niet eens waar waren. Pixels is toch wel een hele leuke film geworden zonder dat ik het verwachtte.

Het verhaal begint bij het begin, ja duh logisch. Toen Brenner en Will nog kleine jongens waren. Ze waren jong toen de eerste arcade hall bij hun in de stad geopend werd. Brenner bleek heel goed te zijn in videospellen en deed mee aan het kampioenschap verloor Brenner. Dit is het einde van het verleden. Zoveel jaar later gaat het verhaal weer verder. Brenner installeert apparatuur bij mensen thuis en Will is de president van de Verenigde Staten geworden. Best leuk om te zien hoe de toekomst zich vorm geeft.

Het verhaal aanzich vond ik best wel leuk. Ik had namelijk verwacht dat wij in een soort videospel wereld terecht zouden komen. Ik wist niet dat dit later pas ging komen. Aliens hebben namelijk de oude videospellen als oorlog opgevat en spelen nu de spellen tegen de aarde. Brenner moet namens de president de aarde redden waar het leger faalt.

Pixels is een echte must see voor alle oudere lezers en film kijkers. Er zitten enorm veel referenties in naar de jaren tachtig en negentig. Vooral wat betreft videospellen. Pixels is een van de betere Adam Sandler films en eigenlijk best wel grappig. Ik heb er oprecht van genoten.

Ik geef Pixels four-stars


One Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge