What to watch? The edge of tomorrow

The edge of tomorrow

Het was weer zo ver. De strijd om welke film gaan we nu kijken was weer los gebarsten. Toen we eruit waren dat we The edge of tomorrow gingen kijken was ik achteraf best wel blij. Want jongens deze film is eigenlijk best wel tof!

Soldaat Cage moet gedwongen bij het leger om de wereld te beschermen tegen aliens. Maar elke keer dat hij dood gaat begint zijn avontuur opnieuw. Elke keer weer. De eerste keer dat ik dit zag dacht ik dat het een grote grap was. Dat er iets mis was. Maar dat was niet zo. Na meerdere pogingen moest ik er wel om lachen. Wanneer Cage Rita ontmoet verandert alles. Hij komt erachter dat zij dezelfde gaven had en leert hoe hij er mee om gaat.

In The edge of tomorrow zit best wel veel actie. Ik dacht eigenlijk dat het hartstikke gewelddadig zou zijn maar uiteindelijk vond ik het wel meevallen. Wanneer je door het eerste uur heen bent gekomen dan neemt de actie wel af. Voor diegene met een zwakke maag is dit een goed iets maar ik had het juist wel meer terug willen zien komen.

Jammer genoeg nam het verhaal ook af na het eerste uur. Cage en Rita zijn door de eerste hindernis heen gekomen en moeten verder hun weg zien te vinden om de aliens te stoppen. Wat misschien eerst niet op viel was dat het verhaal zich in Frankrijk af speelt. Ik had eigenlijk meer van het einde verwacht.

The edge of tomorrow is een geweldige film voor iedereen die van actie en mindfucks houdt. De film heeft geweldige special effects en is leuk om naar te kijken. Jammer genoeg neemt de intensiteit van het verhaal wel af. Maar ik heb er van genoten.


Geef een reactie

CommentLuv badge