What to watch? The Jungle book

the jungle book

Iedereen kent de oude Jungle Books films van Disney wel of niet soms? Zo niet dan moet je die eerst kijken. The jungle book is een remake van de oude Disney film maar dan met echte mensen gemaakt. Ik keek de film en dan volgt nu mijn recensie.

Vanaf het begin was de film al interessant. In de eerste minuut zie je al hoe mooi het landschap, de setting, al is. Ik werd op slag verliefd en toen was het echte verhaal nog niet eens begonnen. Toen kwam Mowgli en de wolven in beeld. De film begon echt. En wat zag alles er mooi uit

Alle bekende figuren uit The jungle book waren aanwezig. Mijn favoriet Baloo liet vrij lang op zich wachten helaas. Maar wat heb ik alweer kunnen lachen om deze oude wijze beer. Bagheera is net als in de Disney film. Ik geniet van elk moment wanneer die twee in beeld zijn.

The jungle book is duidelijk niet gemaakt voor het jongere publiek. De dieren die levensecht lijken zijn iets moordlustiger dan in de originele film. Hierdoor is de film veel spannender en zijn de actie scènes veel heftiger dan ik had verwacht. Ik zat gedurende de hele film op het randje van mijn stoel. Want wat was het spannend.

Ik ben enorm fan van de nieuwe The jungle book. De hele film is zo mooi gemaakt en ik ga hem binnenkort zeker nog een keer bekijken. Ik zeg ga die film kijken en word net als mij enorm verliefd op deze film. Hij verdient het gewoon.

Ik geef The jungle book   five-stars


One Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge