Wild & structure

Wild & structureWild & Structure
Geschreven door Marielle Brouwer
Series: Structure #2
Andere boeken in deze serie: Chaos & Structure
Uitgegeven door DunTax | 1 september 2017
Genres: New adult
Goodreads
five-stars

Mika ging op tour zonder vriendin. Zoals het was voor hij Lily leerde kennen.
De hele tour voelde hij zich verloren, alsof hij een vitaal deel van zichzelf miste.
Wat als hij niet kan functioneren zonder haar?

Lily heeft Mika losgelaten. Hij kan gelukkig worden zonder haar.
Maar is zij wel gelukkig zonder hem?

Wat als ze elkaar weer tegenkomen?
Kan Lily het aan om haar demonen onder ogen te zien?
Om zich open te stellen voor Mika?
Of is deze liefde niet om waar te zijn?

Na Chaos & Structure was ik eigenlijk wel benieuwd of Marielle Brouwer met boek twee de verwachtingen van boek een kan waarmaken. Ik ontvang het e-boek voor verschijning en las deze. Alles wat je nu gaat lezen komt uit het diepste van mijn hart.

Het verhaal van Mika en Lily gaat verder. Eerder noemde Mika Lily bloempje maar van dat alles lijkt geen sprake meer te zijn. Na zijn tour gaat Mika’s normale leven weer door. Maar er ontbreekt een ding in het leven van Mika: Lily.

Kan ik Wild & structure in een woord omschrijven? Ik denk het wel: WAUW. Ik ben tijdens het lezen in een emotionele achtbaan beland lijkt het wel. Het ene moment gaat alles prima en lijkt er niks aan de hand terwijl aan de andere kant mijn emoties alle kanten op gaan.

Op een bepaald punt in het boek, als je er bent weet je het, weet je dat je niet meer kan stoppen. Je hebt eigenlijk alles wat je nodig hebt: een spannend stuk, leuke personages MIKA <3 en wat drama. Van dat laatste kun je pijn in je hart krijgen, maar dat had ik toch al dus het maakt niet uit. Vanaf toen realiseerde ik mij dat ik niet meer kon stoppen met lezen. Dat ik beter de nacht door kon halen om het boek uit te lezen, slaap zou er toch niet komen voordat het boek uit is.

Wie vind Mika nou geen schatje? Ik zou echt van hem kunnen houden. Ondanks alles denk ik toch dat Mika en Lily perfect voor elkaar zijn. Wanneer Mika ergens mee zit probeert Lily het probleem op te lossen en andersom. Ik vind het in ieder geval een match made in heaven.

Iedereen die van New Adult houdt, ga alsjeblieft Wild & structure lezen, wanneer je deel een al gelezen hebt. Ik vond deel een qua emoties al heftig maar Wild & structure overtreft alles. Ik zou zeggend dat het een van de betere New Adult boeken die ik ooit gelezen heb.

Ik wil Marielle Brouwer heel erg bedanken voor het e-boek van Wild & structure.


2 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge