Wilder

WilderWilder
Geschreven door Rebecca Yarros
Series: The renegades #1
Uitgegeven door Entangled | 12 september 2016
Genres: New adult
Pages: 400
Goodreads
four-stars

I'm Paxton Wilder.
Twenty-two-year-old, five-time X Games medalist.
And I have more tattoos than scars.
I've never seen a stunt I couldn't pull off--
Or a girl I can't get off.
Until she walks in.

My new tutor is sexy, smart, more stubborn than I am, and one hundred percent off limits.
That's right--the only rule this semester is Don't Touch the Tutor.
For the first time in my life, I want someone I can't have.
She's the girl who obeys every rule.
I'm the guy who breaks them.
Our biggest risk is falling for each other,
But I live for risk...

Dat ik een fan ben van het werk van Rebecca Yarros mag inmiddels geen geheim meer zijn. Ik hou echt van haar werk. Ik heb tot nu toe alleen de Fight & Flight serie van haar gelezen. Maar toen ik Wilder zag staan wilde ik niet wachten op de vertaling en besloot ik hem gelijk te verslinden.

Paxton Wilder, doet aan extreme sporten en heeft een bijles lerares. Hij heeft bijna alles wat hij wilt hebben, behalve de knappe bijles lerares Leah. Zijn leven staat op zijn kop vanaf het moment dat hij Leah leert kennen.

Wat ik voelde? Adrenaline, alleen al tijdens het lezen begon mijn hart sneller te kloppen. Zonder dat Pax zijn vieze woordjes uitsprak. Nee de stunts die hij deed waren genoeg om mijn hart sneller te laten kloppen.

Paxton is echt een schat van een personage. Hij is echt geweldig tegendraads. Doet dingen waar ik in mijn stoutste dromen nog niet de moed voor zou hebben. Maar toch is en blijft hij Paxton, de vrouwen versierder.

Mag ik het even hebben over de aantrekkingskracht tussen Paxton en Leah? Vanaf het eerste moment dat die elkaar kennen gaat er vuurwerk over en weer. Elke aanraking en ik zweer dat ik vuurwerk zie. Die spanningen zijn om te snijden. Maar juist daarom vind ik hun relatie zou leuk. Ik ben zeker niet teleurgesteld over wat er allemaal gebeurt.

Is Wilder te vergelijken met de Flight & Glory serie? Ik vind van niet. De Flight & Glory serie is zo veel intenser en heftiger. Misschien had ik dat hier ook verwacht en viel Wilder daarom een beetje tegen. Ik had verwacht dat hij leuker zou zijn namelijk.

Is Wilder een succes? Ja eigenlijk wel, niet zoals ik verwacht had. Maar hij was echt heel leuk. Er zit wat humor in en geweldige stunts waarvan je hart sneller gaat kloppen. Iedere New Adult fan zou Wilder moeten lezen.


Geef een reactie

CommentLuv badge