Win 25 euro shoptegoed!

win

Ik werd een tijdje geleden benaderd door telefoonhoesjestore deze webshop heeft heel veel gsm hoesjes. Ik heb daar de Xaomi 5200 mA powerbank van ontvangen. Daarnaast mag ik nog 25 euro shoptegoed voor de webshop weggeven. Wie wilt dat nou niet?

Win

De Xami 5200 mA powerbank viel bij erg goed. Ik heb al zoveel powerbanks versleten dat het tijd werd voor een goede. Hij laad super snel op, wat enorm handig is! Daarnaast zit er op de bovenkant vier lampjes, deze geven aan hoe vol de powerbank is. Binnen een paar uur is hij alweer vol. Ik heb hier eindelijk een goede powerbank gevonden! Ik zou er namelijk zo nog een kopen.

Toen ging ik verder kijken bij Telefoon hoesje store. Ik zag dat ze er iPhone 6 hoesjes hebben maar ook hoesjes voor de Samsung Galaxy J5 hoesje. Jammer genoeg nog niet mijn geliefde Sony Xperia C5 Ultra. Maar dat mag de pret niet bederven, ik vind het namelijk geweldig om naar telefoonhoesjes te kijken.

Now to the point. Win 25 euro shoptegoed. Wat moet je doen om kans te maken op die 25 euro?

Laat weten wat je met die 25 euro gaat kopen
Volg Jaike vs de boeken via Bloglovin of via de mail
Like Jaike vs de Boeken op Facebook
Like Telefoonhoesjestore op Facebook

Veel succes iedereen.

Meedoen kan tot 12 juni 23.59


5 Comments

 • Ans Stier

  juni 5, 2016

  Ik loot graag mee. Ben wel toe aan een nieuw telefoonhoesje

  Reply
 • Anita te Gussinklo

  juni 7, 2016

  Een telefoon hoesje is nooit weg.
  Ik doe graag mee en volg je op Bloglovin,
  Ook like ik beide facebook pagina’s.

  Reply
 • Rowan

  juni 7, 2016

  Oh leuk, ik doe heel graag mee! Ik heb namelijk echt een goede powerbank nodig, want die van mij is laatst kapot gegaan..
  Rowan onlangs geplaatst…Places I want to go – ZagrebMy Profile

  Reply
 • Zoë

  juni 9, 2016

  Toffe actie zeg! Ik doe zeker mee!
  Ik zou voor zo een soort hoesje gaan: http://www.telefoonhoesjestore.nl/3d-batman-siliconen-hoesje-samsung-galaxy-s6-edge.html omdat mijn edge natuurlijk ook qua scherm beschermd moet worden en met hardcase hoesjes het niet perfect beschermd wordt, dit daarentegen ziet er echt als een bumper uit haha 🙂
  Ik heb alle stappen gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse

  liefs, Zoë

  Reply
 • Henriet

  juni 11, 2016

  Oeeh dit is zou wel erg handig zijn! Mijn hoesje/bookcase is op dit moment helemaal stuk ( ik heb het geprobeerd te lijmen, maar mijn telefoon zit niet zo goes vast meer :() Dus het zou ideaal zijn als ik een nieuw hoesje kocht!
  Ik zag een heel leuk achterkantje met een afbeelding van up erop, en eentje met een olifant vond ik ook super tof! ♡

  Maaaar toen zag ik een paddenstoel speaker!! Ik vind dat ding geweldig!!! Dus misschien zou ik daar ook de 25,- wel aan besteden… moeilijke keuze, hahaha!
  Henriet onlangs geplaatst…Boek recensie: Het EilandMy Profile

  Reply

Geef een reactie

CommentLuv badge