Win Hygge

 

win

Hebben jullie gezien hoe ontzettend vrolijk ik werd van het boek Hygge? Zo niet dan zou ik mijn recensie maar eens gaan bekijken. Vandaag mag ik namelijk een exemplaar van dit boek weggeven. Meedoen? Kijk hieronder wat je moet doen.

hygge

Waar gaat Hygge over?

Hygge: de hype uit Denemarken waar je gelukkig van wordt
Denemarken is het gelukkigste land ter wereld. Meik Wiking, CEO van het Happiness Research Institute in Kopenhagen, dicht dit grotendeels toe aan hygge, de Deense mentaliteit voor het leven. Denen focussen zich op de dingen die er echt toe doen, zoals qualitytime met vrienden en familie, en samen genieten van de goede dingen in het leven, zowel buitenshuis als thuis: cocoonen 2.0

Hygge is zo’n woord dat niet direct te vertalen is, maar iets betekent als comfort, warmte, saamhorigheid. Het is dat gevoel dat je krijgt als je met warm gebreide sokken aan met je partner op de bank knuffelt. Of dat gevoel wanneer je met je beste vrienden samen thuis eet en een goed gesprek hebt bij kaarslicht. Het is dat niet te beschrijven gevoel dat je ervaart als het licht dat ’s ochtend door je slaapkamerraam valt precies goed is.

In zijn prachtig geïllustreerde en inspirerende boek Hygge beschrijft Meik Wiking alle praktische stappen en tips om zelf meer hygge te leven, ondersteund door intrigerende onderzoeksresultaten en statistieken. Omarm hygge en word gelukkiger”

Hygge is een ontzettend leuk boek om tijdens de feestdagen te kunnen lezen. Wil jij kans maken op het boek beantwoord dan de volgende vraag

Wat maakt kerst voor jou dan zo gezellig?

Om mee te kunnen doen moet je ook:

Jaike vs de boeken volgen via mail of Bloglovin
Jaike vs de boeken volgen via Facebook
Uitgeverij A.W. Bruna volgen via Facebook

Meedoen kan tot en met 31 december 23.59

Ik wil uitgeverij A.W. Bruna heel erg bedanken voor het sponsoren van deze actie.


8 Comments

 • Ingrid

  december 24, 2016

  Ik waag graag een kansje op dit boek

  Reply
 • Ans Stier

  december 24, 2016

  Ik loot graag mee. Kerst is gezellig met familie maar als ze er nog niet zijn met een goed boek op de bank

  Reply
 • Nel Crea

  december 24, 2016

  Veel goeds over dit boek gelezen. Loot dus heel erg graag mee.

  Reply
 • Anneke van Dijken

  december 24, 2016

  Kerst maakt voor mij zo gezellig als mijn man vrij is en we niets hoeven, maar simpelweg doen waar we zin in hebben. Waar ik overdag lekker onder een deken op de bank een boek lees en manlief achter zijn computer een spel speelt en ’s avonds samen genieten van de leuke romantische Kerstfilms. Uiteraard onder het genot van een hapje en drankje.
  Anneke van Dijken onlangs geplaatst…Fijne KerstdagenMy Profile

  Reply
 • Xaviera Jamie Jansen

  december 24, 2016

  We vieren Kerstmis om het jaar omdat we om en om moeten werken! Dus we koesteren de tweejaarlijkse momenten samen met ons gezin en familie! We brengen allemaal wat mee wat te voren door lootjes bepaald is. Zo is niemand in de stress. Bevalt prima! Ik heb de appeltaart klaar en de rollade gebraden. Allmaal prettige Kerstdagen en een sprankelend 2017!

  Reply
 • Anita H.

  december 25, 2016

  Alleen al de lampjes en andere versieringen, maken het voor mij gezellig. Daarnaast komen we als familie bij elkaar en wordt er lekker bijgepraat.

  Reply
 • Anita te Gussinklo

  december 25, 2016

  De lichtjes, de kerstversiering.
  Iedereen is lief voor elkaar.
  Heerlijke eten en drinken
  Samenzijn met geliefden, familie & vrienden
  Cadeautjes voor elkaar.
  kerst heeft iets bijzonders. Het geeft je een sprookjesachtig, soort van kinderlijk Disney-gevoel. Het is even ontsnappen aan de saaie werkelijkheid. Huizen, winkels en straten zijn prachtig versierd, iedereen draagt z’n mooiste kleren, we eten het fijnste eten en genieten van het beste gezelschap. De mooiste liedjes klinken overal uit de speakers en hier en daar kom je de kerstman met zijn elfjes tegen. En zeker als er een dik pak sneeuw ligt, is de wereld even een schitterend sprookje waar je jezelf twee dagen lang heerlijk in mag verliezen. Even weer een beetje kind.

  Reply
 • Tanneke Burggraaff

  december 26, 2016

  Kerst is voor mij gezellig als we als familie bij elkaar zijn.
  Nog fijner is het om mijn vader van 92 nog te kunnen bezoeken en gezellig met hem te kunnen praten.Gelukkig vanochtend nog weer mogen doen. Verder na het werk fijn in een boek wegduiken.

  Reply

Geef een reactie

CommentLuv badge