Winactie: magnetische boekenlegger

winactie

Als ik ergens een liefde voor heb zijn het wel de magnetische boekenleggers van Blossom Books. Daarom geef ik er vandaag eentje weg! Benieuwd hoe je mee kan doen aan deze winactie?

Ik heb zelf de #currently reading boekenlegger. Deze vind ik super fijn en daarom geef ik de professional fangirl weg! Let wel op dat hierdoor de pagina’s in je boek kunnen scheuren als je de boekenlegger van de pagina af laat glijden.

Wat moet je doen om mee te doen:

Laat weten owinactiem welk boek jij enorm heb lopen fangirlen
Volg Jaike vs de boeken, via Bloglovin of de mail
Like de facebook pagina van Jaike vs de boeken
Veel succes en op 12 mei neem ik contact op met de winnaar


8 Comments

 • Evelien

  april 27, 2016

  Ik heb enorm lopen fangirlen voor..

  The hunger games
  Wojoow wat een boeken en films
  En vooral Katniss <3

  Reply
 • zwartraafje

  april 29, 2016

  Goh dat zijn er wel enkele hoor. Zo ben ik nog steeds helemaal gek van de Harry Potter-boeken. Ik kon echter ook mijn enthousiasme niet intomen na het lezen van Naomi Novik’s ‘Ontworteld’, de boeken van Anne Bishop (Rode Letters, Zwarte veren, Zilveren zicht), …
  zwartraafje onlangs geplaatst…Right here, right now #7My Profile

  Reply
 • Jet

  april 30, 2016

  Leuk! Ik fangirl nog zowat iedere dag op school om Harry Potter, maar om An Ember In The Ashes, Duizend stukjes van jou en Miss Peregrine’s Peculiar Children heb ik ook flink zitten fangirlen!

  Reply
 • Lisa Plunkje

  april 30, 2016

  Ik heb gigantisch lopen fangirlen over Simon vs., Harry Potter, THG, De Selectie en Daan & Nadia.

  De giveaway laat ik aan mijn neus voorbij gaan, ik heb hem al.
  Heel veel succes iedereen met je extra kans!

  Reply
 • The Belgian Reviewer

  april 30, 2016

  Ik ben grote fan van alle boeken van Colleen Hoover. Alles wat met deze auteur en haar boeken te maken heeft vind ik interessant en ik wil alles lezen wat ze nog gaat schrijven.

  Reply
 • Ans Stier

  mei 1, 2016

  Ik ben fan van de spannende boeken van Dan Brown of Stephen King. Een magnetische boekenlegger kan ik goed gebruiken. Ik volg op facebook en je blog

  Reply
 • Anita H.

  mei 1, 2016

  Mijn favoriete schrijver is toch wel Stephen King. Mooie actie.

  Reply
 • Sylvia

  mei 10, 2016

  Mmm, dat zijn meerdere boeken, maar de meest recente is denk ik List & Leugens, een mooie wereld om van te genieten en vol verrassingen. Verder fangirl ik ook over de boeken van o.a. John Flanagan, Rick Riordan, Marissa Meyer, Maggie Stiefvater, James Rollins en nog veel meer šŸ˜‰ Dus een ‘professional fangirl’- boekenlegger zou zeker goed gebruikt worden (en fijn dat hij niet uit je boek kan vallen).

  Reply

Geef een reactie

CommentLuv badge