Writers : community yay or nay

In augustus werd ik benaderd of ik interesse had om een kijkje te nemen op writers : community. Ik dacht waarom ook niet en ik nam een kijkje op dit online platform. Vandaag deel ik mijn mening en of ik het waard vind om lid te worden.

Wat is Writers : community om te beginnen?
Op de site staat de volgende omschrijving
zelfst.naamw. (v.):
hét online thuis voor beginnende én ervaren schrijvers die hun skills willen bijspijkeren

Je moet het zien als een website waar je toegang krijgt tot verschillende master classes. Zo is er een master class fictie, non-fictie en bloggen. Handig voor elke beginnende schrijven. Daarnaast heb je nog de community. Je moet dat laatste zien als een forum waar je je mede schrijvers vragen kan stellen. Niet alleen dat, je leert ook nog nieuwe mensen kennen zo.

Het hele online aspect spreekt mij erg aan. Wat het voor mij nog aantrekkelijker maakt is dat ze ook offline events organiseren. Voor mij is dit een stok achter de deur om echt een middag te gaan schrijven, want ja dat heb ik echt nodig.

Wat vind ik van de master classes?
Ik heb de master class bloggen en fictie gevolgd in de tijd dat ik lid was van Writers : community. Voor mij waren de filmpjes geen echte toevoeging. Vooral alles rondom het bloggen voelde voor mij dubbel aan. Ik blog inmiddels al vier jaar volgens mijn manier, zoals je kan zien heeft dat gewerkt anders was ik hier nu niet geweest.

De master class fictie vond ik wel heel interessant. De filmpjes vulde mijn kennis rondom het schrijven van een boek heel erg aan. Daarnaast zijn de filmpjes zeker niet te lang. Ik keek ze ’s ochtends terwijl ik mijn ontbijt at, kan precies qua tijd.

Writers : community yay of nay?
Zou ik Writers : community aanraden aan mede schrijvers? Ja zeker. Ik heb ontzettend veel geleerd en nieuwe mensen leren kennen, sommigen waarvan ik niet eens wist dat ze schrijven. Ik vind het een must voor iedereen die ambities heeft om te schrijven. Mij zul je er in ieder geval vaker tegen komen.

Voor €10 per maand heb je toegang tot alles wat je nodig hebt. Je kan filmpjes met informatie kijken. Je leest over verschillende onderwerpen in de thema maanden en daarnaast kun je mensen raadplegen als je dit nodig hebt.


Geef een reactie

CommentLuv badge