YA middag bij Van Piere

Zondag 10 juli was het zo ver, de YA middag bij van Pierre. Ik had met Melissa, Wenda, Rika en Hanneke afgesproken op Eindhoven centraal station na een hele lange omweg was ik daar eindelijk en kon voor ons de gezellige middag beginnen! Zijn jullie al nieuwsgierig wat ik de hele middag gedaan heb?

Laten we zeggen dat het niet zo soepel verliep de heen reis. Ik zou dus in Nijmegen op de trein stappen toen omgeroepen werd dat mijn trein tussen Arnhem en Nijmegen stil stond door een defecte trein. Fijn is dat dus ik in de sprinter richting Deurne. Maar wat was het warm in die sprinter! Ik dacht na vijf minuten help hoe overleef ik hier een uur in? Natuurlijk was de trein helemaal vol dus echt ruimte om af te koelen was er niet. Na een hoop gezweet kwam ik om iets over een eindelijk aan in Eindhoven. Daar stonden mijn lieve boekenvriendinnen al op mij te wachten!


YA middag bij van pierre

De middag begon met de boekpresentatie van Vanessa Gerrits. Helaas waren wij hier te laat voor, maar ik heb alsnog het boek met handtekening weten te scoren. Ik zeg alleen maar dat Vanessa een super tof mens is en dat ik er naar uit kijk om haar vaker te zien!

Ya middag bij van pierre

Daarna begonnen de workshops. De eerste ronde zat ik bij Chinouk Thijssen. Gewoon omdat ik geïnteresseerd ben om video’s op te nemen, bijvoorbeeld mijn wrap ups. Ik ben overigens benieuwd hoe jullie hier over denken. Chinouk heeft mij eigenlijk nog wat extra motivatie gegeven om verder te bloggen, ik had namelijk even een dipje waarin niks wilde en alles moest. Ik liet vol trots zien dat ik in het boek Hij is van mij sta. Even een trotse boekenblogger moment.

De tweede workshop ronde was bij Jen Minkman. Zij begon te vertellen over het schrijfproces en dat zette mij aan het nadenken. Ik ben eigenlijk nooit veel  verder gekomen dan world building en personages beschrijven. Ik heb grote plannen voor november wanneer NaNoWriMo begint. Ik hoop de hele maand vrij te maken om te kunnen schrijven.

ya middag bij van pierre

Ik sprak ook nog Iris Houx van Scoop! Ik ben nu best wel nieuwsgierig naar haar boek geworden en Esther Walraven van Daan en Nadia, wat overigens een top boek is! Twee gezellige dames zijn het zeg! Ik heb een ontzettend leuke middag gehad, op naar de volgende!

YA middag bij van pierre

ya middag bij van pierre


4 Comments

 • Vanessa

  juli 11, 2016

  Wat een leuke namiddag hé 😀 Tof verslagje en fijn om je eens in het echt gezien te hebben na al die tijd! ^^

  Reply
 • melissasbookworld

  juli 11, 2016

  Het was echt een suuuperleuke middag ja!! Echt awesome dat je 2u hebt gereisd om te komen 😀 Nu weer uitkijken naar 7augustus!!!! Boeksloeries @ the beachhhh

  Reply
 • Jen Minkman

  juli 11, 2016

  Echt heel leuk dat je er was, en wat een leuk verslag heb je gemaakt! 🙂

  Reply
 • Vivian

  juli 11, 2016

  Ziet er leuk uit! Ik had ook graag willen komen, maar kon helaas niet.
  Vivian onlangs geplaatst…Column: Spread the bookworm loveMy Profile

  Reply

Geef een reactie

CommentLuv badge