Younger yay or nay?

Twee weken kerstvakantie betekent niet dat ik twee weken stil zit. Stil zitten is zo niks voor mij. Ik had besloten om de serie Younger te gaan kijken. Vandaag deel ik of ik de serie de moeite waard vind om naar te kijken.

Younger volgt de veertigjarige Liza. Nadat haar dochter studeert vindt ze het wel weer tijd om aan het werk te gaan. Maar als de veertigjarige Liza komt ze nergens aan de bak in de uitgeverswereld. Ze besluit om zich voor te doen als een zesentwintig jarige vrouw die net klaar is met studeren. Ze krijgt een baan bij Emperical en ze ontmoet Josh…

Toen ik hoorde waar Younger over ging dacht ik meteen oh ik ga dit geweldig vinden. Het deel waarin Liza zich voor doet als iemand die veertien jaar jonger is, vind ik dan minder. Maar ik dacht hey het is de moeite waard.

Ik keek een seizoen per twee dagen. Voor mij zegt dit al genoeg. Ik was na vier afleveringen wel een beetje verslaafd. Ik vond het leuk om Younger te kijken en wilde eigenlijk alles zo snel mogelijk zien. In iets meer dan een week had ik de hele serie gezien, oeps guilty.

Voor mij is Younger een grappige serie waar je vooral niet voor hoeft na te denken. Dat vond ik wel erg fijn. Buiten dat zat ik misschien te zwijmelen over Charles, ja sorry not sorry. Maar als ik er meer over na ga denken zit er best wel een karakter ontwikkeling in. Dat is nog een reden om de serie te kijken. Ik zeg let op Diana.

Ik vond het ontzettend leuk dat Younger zich afspeelt in de uitgeverswereld. Voor mij gaf dat de doorslag om meer te kijken. Stiekem heb ik wel zoiets van dit lijkt mij ook wel heel erg tof om te doen.

Ik zeg dat Younger een dikke YAY is!


One Comments

  • Do

    januari 7, 2018

    Ah klinkt als een leuke serie, ik ben benieuwd!

    Reply

Geef een reactie

CommentLuv badge